OFICIAL | Mihai Iosif, vechiul și noul antrenor al Rapidului! Anunțul făcut de clubul giuleștean

Giuleștenii au pierdut ieri pe terenul celor de la Unirea Slobozia, scor 1-2, și au șanse mici să mai prindă play-off-ul competiției în vederea promovării în Liga 1!

După înfrângerea de la Slobozia, antrenorul principal al fomației de sub podul Grant, Nicolae Grigore a demisionat. Două egaluri și două înfrângeri în cele patru jocuri oficiale din acest an reprezintă bilanțul lui Nicoale Grigore pe banca lui Rapid.

După ce Daniel Pancu era favorit să preia formația giuleșteană, oficialii clubului nu s-au înteles cu “Pancone” și l-au numit pe Mihai Iosif în postura de antrenor principal. Anunțul numirii lui Mihai Iosif pe banca tehnică a Rapidului a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a formației alb-vișinii.

“Mihai Iosif va fi noul antrenor principal al Rapidului, urmând a-l înlocui pe Nicolae Grigore, cel care a demisionat după partida de la Slobozia.

Astfel, Mihai Iosif va reveni pe banca giuleștenilor după o pauză de cinci meciuri, urmând a conduce echipa până la finalul sezonului.

MihaiIosif

„Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aș dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în fața acestei situații grele și avem nevoie de voi toți alături de noi. Hai Rapid!”, a spus Miță pentru fcrapid.ro.

Staff-ul tehnic ce îl va ajuta pe Mihai Iosif va fi definitivat mâine.” potrivit comunicatului emis de giuleșteni.

Formația „alb-vișinie” ocupă în acest moment locul 11 în Liga 2, cu 27 de puncte acumulate după cele 17 meciuri disputate în actualul sezon. În următoarea etapă, penultima a sezonului regulat, Rapid joacă acasă cu Dunărea Călărași (21 martie, ora 19:00), urmând ca în ultima rundă să înfrunte formația Metaloglobus.

Citește și EXCLUSIV | Revelațiile Ligii 1, analizate de Adi Iencsi: „Pot pune probleme în continuare”