RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Revelațiile Ligii 1, analizate de Adi Iencsi: “Pot pune probleme în continuare”

Lupta pentru play-off rămâne deschisă cu trei etape înainte finalului sezonului regulat. Doar cele trei favorite la titlu sunt sigure în acest moment de prezența lor în miniturneul pentru stabilirea campioanei. 

Alte 7-8 echipe visează să prindă ultimele 3 locuri disponibile. Dintre ele, Sepsi stă în acest moment cel mai bine.

“De Sepsi îmi place foarte mult, e un club organizat și poate pune probleme. În ultimul timp am văzut că au făcut multe egaluri, dar au avut și jucători cu probleme medicale și este o acoperire pentru ei.

Însă își pot reveni. Vom vedea ce se va întâmpla în lupta din play-off pentru că se vor înjumătăți punctele și atunci nu va fi distanță mare între echipe. Aș vrea și Sepsi să aibă șanse să se bată sus acolo”, a punctat Adrian Iencsi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

achahbar sepsi

Alte două formații l-au mai suprins plăcut pe antrenorul de 45 de ani. Ele se vor întâlni runda viitoare, într-un adevărat derby pentru accederea în play-off.

“Îmi place și Clinceniul, echipa lui Iliuță Poenaru poate crea probleme pentru că joacă un fotbal frumos. Îmi place și ascensiunea lui FC Argeș de la venirea noului staff tehnic și a noului președinte, Jean Vlădoiu. Au rezultate remarcabile, important e să aibă continuitate”, a completat fostul lider din Giulești. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Opțiunea unui fost căpitan rapidist în privința titlului: „Mi-aș dori să îl câștige Craiova”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare