Oficial | Costel Lazăr, noul director sportiv la Petrolul! “Am acceptat fără să stau pe gânduri”

Costel Lazăr a revenit în familia Petrolului Ploiești și va ocupa funcția de director sportiv. Lazăr a îmbrăcat tricoul ‘lupilor galbeni’ de aproape 100 de ori în prima ligă și, de asemenea, a antrenat echipa prahoveană.

Costel Lazăr a jucat la echipa ploieşteană din 1988 până în anul 1993, a strâns 94 meciuri și 39 de goluri în prima ligă din România. De-a lungul carierei, a câștigat un titlu de campion, o Cupă a României și două Supercupe. 

Anterior, Costel Lazăr (57 de ani) a ocupat funcția de director sportiv la Astra Giurgiu.

Am primit propunerea în urmă cu două zile, am acceptat fără să stau pe gânduri, iar de astăzi lucrurile au devenit oficiale. Nu pot decât să fiu bucuros, iar singurul meu gând este acela de a face performanță. Trebuie să aducem Petrolul acolo unde a fost și unde îi este locul, adică în prim-planul fotbalului românesc”, a declarat Costel Lazăr pentru site-ul oficial al clubului.

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Surpriză la Ploiești! Costel Lazăr vrea ca Petrolul să colaboreze cu o rivală

Jucătorii și staff-ul Petrolului se află în cantonament în Turcia, la Belek. ‘Lupii galbeni’ vor disputa trei jocuri de verificare, o adversară fiind din Kazakhstan, FK Kyzylzhar (16 ianuarie), iar celelalte două din Ungaria, FC Budaorsi (18 ianuarie) și BC Siofok (21 ianuarie).

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Costel Lazăr, mesaj tranșant pentru fanii Petrolului! „Asta vreau să facem”