Costel Lazăr (57 ani) a oferit prima reacție după ce Adunarea Generală de la Petrolul Ploiești a decis că va fi noul director sportiv.

Lazăr a jucat la echipa ploieşteană din 1988 până în anul 1993. Acesta are 94 meciuri și 39 de goluri în prima ligă din România. De-a lungul carierei sale a câștigat un titlu de campion, o Cupă a României și două Supercupe. 

Contactat de realitateasportiva.net, Lazăr a oferit prima reacție după ce a fost ales director sportiv.

”Am primit vestea bine. Am avut discuții dinainte și în seara asta am lămurit această problemă. Principalul obiectiv este reconstrucția echipei și atacarea promovării” a declarat noul oficial al Petrolului.

Până în prezent, Costel Lazăr era director sportiv la Astra Giurgiu.

Acesta speră ca ”lupii galbeni” să aducă jucători de la formația giurgiuveană pentru a-și îndeplini obiectivul principal: promovarea în Liga 1.

”Despre aducerea jucătorilor o să discutăm în mod transparent și o hotărâm împreună. Da, aș vrea să avem o colaborare cu Astra Giurgiu (n.a. – în privința aducerii de jucători), am fost mulți ani acolo. Totul se decide după o discuție cu antrenorul și cu ceilalți menbri ai conducerii” a anunțat Lazăr, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

Jucătorii Petrolului Ploiești au făcut astăzi primul antrenament în cadrul cantonamentului din Belek, Turcia. Toți cei 23 de jucători s-au pregătit la intensitate normală.

Petrolul va disputa trei jocuri de verificare, o adversară fiind din Kazakhstan, FK Kyzylzhar (16 ianuarie), iar celelalte două din Ungaria, FC Budaorsi (18 ianuarie) și BC Siofok (21 ianuarie).

(Vezi AICI FOTO VIDEO | Petrolul a făcut primul antrenament în Turcia)