OFICIAL | Adrian Vasile și-a prelungit contractul cu CSM București!

Sursa Foto: Profimedia Images (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto)

Adrian Vasile și-a prelungit contractul cu CSM București pentru încă două sezoane.

Antrenorul “trigroaicelor” a semnat un nou contract cu CSM București valabil pe următorii doi ani. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului din capitală.

“Adrian Vasile va fi antrenorul echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal București și în următoarele două sezoane! 

adi vasile csm profimedia 0590077131 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto)

În vârstă de 38 de ani, Adrian Vasile este unul dintre cei mai vechi componenți ai compartimentului handbal de la CSM București. Ca membru al staff-ului echipei feminine de handbal, Adrian Vasile are în CV patru tiluri de campion al României (2015, 2016, 2017, 2018), tot atâtea Cupe ale României (2016, 2017, 2018, 2019), două Supercupe ale României (2016, 2017) și, cel mai important, Liga Campionilor (2016). 

Din 19 ianuarie 2021, Adrian Vasile a fost numit antrenorul principal al echipei naționale a României.

Îi mulțumim lui Adrian Vasile pentru tot ceea ce a făcut până acum pentru CSM București și îi dorim succes în continuare! se arată”se arată pe pagina de Facebook a CSM București.

CSM București se duelează cu SCM Râmnicu Vâlcea pentru un loc în sferturile de finală ale celei mai tari competiții de pe continent. Turul se joacă sâmbătă, pe terenul vâlcencelor.

Meciul retur va fi șapte zile mai târziu în Sala Polivalentă din București. Partida va fi arbitrată de către Jelena Mitrovic și Andelina Kazanegra din Muntenegru. Câștigătoarea aceste manșe va întâlni pe învingătoarea dintre CSKA Moscova și Krim Mercator Ljubljiana, în sferturile Ligii Campionilor.

Citește și Mesajul Crinei Pintea pentru coechipierile sale înaintea șocului din Champions League: „Asta va fi cheia și acum”