RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

OFICIAL VIDEO| Adi Vasile, noul selecționer al naționalei de handbal feminin a României: „Cea mai mare onoare a vieții mele!”

Echipa națională de handbal feminin a României a avut un parcurs extrem de slab la Campionatul European din 2020, iar selecționerul Bogdan Burcea a plătit cu postul pentru ultimele rezultate!

“Tricolorele” au încheiat dezastruos Campionatul European disputat în Norvegia și Danemarca, terminând pe ultime poziție în grupa II principală, fără să obțină vreun rezultat pozitiv. În consecință, Federația Română de Handbal a decis zilele trecute, prin vot secret, demiterea selecționerului Bogdan Burcea, considerat unul dintre principalii vinovați pentru rezultatele slabe din ultima perioadă.

În locul acestuia, FRH l-a numit astăzi în funcție pe antrenorul lui CSM București, Adi Vasile. Antrenorul în vârstă de 38 de ani s-a arătat extrem de emoționat și a mărturisit că numirea pe postul de selecționer al României reprezintă cea mai mare onoare a vieții sale. Ulterior, Adi Vasile a declarat că este pregătit să își îndeplinească obiectivul de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Este extrem de onorant să fiu în această poziţie. Fără îndoială este cea mai mare onoare a vieţii mele să fiu antrenorul echipei naţionale… o echipă naţională cu care am crescut la televizor. Este un drum pe care de abia aştept să-l începem. Eu şi staff-ul meu suntem foarte motivaţi să ne îndeplinim primul obiectiv de a ne califica la JO de la Tokyo!”, a spus Adi Vasile, noul selecționer al echipei naționale de handbal feminin a României.

Citește și Scenariu şoc la FCSB! Florin Tănase ar putea ajunge să se antreneze prin parcuri: ,,Gigi Becali îşi permite să-l faulteze”

Președintele FRH, Alexandru Dedu, s-a arătat foarte mulțumit de decizia pe care a luat-o federația și a mărturisit că actuala înțelegere cu Adi Vasile este valabilă până la sfârșitul acestui an. Șeful FRH consideră că naționala este pe drumul cel bun în aceste momente.

„Adrian Vasile a acceptat să fie antrenorul echipei naţionale şi ne-am pus de acord, iar acum vom semna contractul. Eu sunt mai liniştit acum, avem un staff tehnic, avem un program clar de pregătire şi de abordare a primului obiectiv, calificarea la Jocurile Olimpice. Lucrurile sunt puse pe un drum corect, spun eu. Contractul este valabil până pe 20 decembrie anul curent şi îmi doresc din suflet să ne oblige actualul staff tehnic să semnăm pe tot ciclul olimpic pentru Paris!”, a spus Alexandru Dedu.

În continuare, Adi Vasile va rămâne și antrenorul lui CSM București, pregătind astfel în paralel cele două echipe ale României.

Citește și Viitorul antrenor al Craiovei poate veni de la o echipă din Liga 1: “O să vină și rândul lui!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare