Oferta primită de Ionel Dănciulescu. Se va despărți de Dinamo!? „Ai crescut cu noi, te așteptăm aici”

ionel-danciulescu

Contractul lui Ionel Dănciulescu (43 de ani) cu gruparea din Ștefan cel Mare expiră în această vară și cum directorul sportiv al „câinilor” a anunțat că nu mai vrea să-și prelungească înțelegerea, au început deja să vină ofertele.

Giovanni Becali îl așteaptă pe Ionel Dănciulescu alături de el după ce acesta își va încheia contractul cu Dinamo, scrie ProSport. Ca fotbalist, „Danciu” a fost impresariat de frații Becali, iar aceștia vor acum să-i întindă o mână de ajutor.

„Danciule, ai crescut cu noi, nu te lăsăm așa! Dacă vrei, poți să vii oricând aici, să lucrezi ca reprezentant de jucători. Îți dăm mână liberă. Să stai liniștit!”, i-ar fi spus Becali directorului sportiv din Ștefan cel Mare, potrivit sursei citate.

Cu toate că Dănciulescu a anunțat că nu-și va prelungi înțelegerea cu gruparea din „Ștefan cel Mare”, fanii i-au transmis deja lui Negoiță că vor ca „Danciu” să continue alături de „câini”.

Fanii speră ca Negoiță să le asculte doleanța, deoarece ei au fost cei care prin proiectul socios „DDB” au plătit ultimele datorii de la club.

Citește și • Planul lui Gigi Becali. Cum vrea să oprească CSA Steaua din drumul spre promovare