Planul lui Gigi Becali. Cum vrea să oprească CSA Steaua din drumul spre promovare

gigi-becali-steaua

Gigi Becali știe că lucrurile s-ar putea complica extrem de mult pentru clubul său dacă CSA Steaua ar promova în anii următori în ligile superioare. Tocmai de aceea patronul FCSB încearcă pe toate căile să-și țină rivala cât mai mult timp în Liga 4.

Becali are o relație foarte strânsă cu patronul formației Metaloglobus, care activează în Liga 2 și care nu va mai lupta în acest sezon pentru promovarea în Liga 1, deoarece nu s-a aflat în primele șase echipe în momentul întreruperii sezonului din cauza coronavirusului.

Patronul FCSB speră ca prietenia care îl leagă de Imad Kassas să fie un argument suficient în ochii acestuia, ca el să accepte să trimită jucătorii din liga secundă să joace și pentru echipa din Liga 4, care va lupta în play-off-ul pentru promovarea în Liga 3.

Miza este uriașă, deoarece doar formația care va câștiga cele două play-off-uri (un play-off format din primele șase echipe, apoi un alt play-off format din primele 4 echipe clasate) va merge să joace barajul pentru promovarea în Liga 3. Ceea ce înseamnă că dacă Metaloglobus va merge la baraj, CSA Steaua va fi obligată să mai rămână pentru încă un sezon în Liga 4.

„Da, tată, dacă patronul de la Metaloglobus le face contracte jucătorilor, după ce le expiră, au tot dreptul să joace și în Liga 4”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Gigi Becali îl atacă pe Talpan, care și-ar fi dorit ca CSA Steaua să primească un loc direct în liga secundă.

„Ce, Talpane, ai început să mă visezi urât? Tu vrei să promovezi la masa verde, nu vrei să bați pe teren? Am văzut și eu că Talpan amenință cu dosare, cu tot felul de chestii. Vrea direct în Liga 1 el. Dacă ești bun promovează, tată, pe teren. Talpane, nu mai amenința cu dosare penale să promovezi! Promovează pe teren!”, a adăugat Becali.

Citește și • ULTIMA ORĂ | O nouă schimbare în regulamentul Ligii a 2-a! Decizia luată de FRF