Ofertă pentru Dennis Man din Germania! De ce ar fi refuzat Gigi Becali o sumă uriaşă pentru jucător”

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB şi Liga 1, iar ofertele pentru el nu întârzie să apară.

Gigi Becali a refuzat deja o ofertă pentru cel mai valoros jucător din lotul lui Toni Petrea, după ce o nouă propunere ar fi venit pe numele mijlocaşului. Ultima ofertă pe numele lui Man ar fi venit tocmai din Germania, anunţă AS.ro.

dennis man 1

Becali a dezvăluit miercuri seară că are o ofertă pentru Dennis Man de 12.000.000 de euro, însă vrea să obţină pe jucător nu mai puţin de 14.000.000 de euro.

Mă implic ca înainte, țineți minte că nu las arma din mână. Implicarea mea e la fel ca înainte, chiar dacă nu am apariții publice.

becali gigi

Am și acum ofertă scrisă pentru Dennis Man, de 12 milioane, dar nu îl dau cu mai puțin de 14 milioane de euro. Nu pot să spun din ce campionat sau cine îl vrea.”, a spus Gigi Becali pentru Digisport.

Oferta de 12 milioane de euro ar fi venit din Rusia, de la FK Krasnodar, iar motivul pentru care Becali nu a acceptat încă propunerea ar fi faptul că golgheterul Ligii 1 este dorit şi de echipe din Bundesliga.

dennis man 1

Cel mai în formă jucător de la FCSB a mai fost dorit în trecut şi de Fenerbahce, care ar putea fi în continuare o pistă de luat în calcul.

6.500.000 de euro este cota lui Dennis Man în acest moment, potrivit transfermarkt.com.

dennis man

Citeşte şi Prima reacţie a lui Adrian Mititelu jr. după numirea lui Ovidiu Stângă la FC ,,U” Craiova: ,,A venit pentru echipă şi pentru tatăl meu”