RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Oferta făcută de olteni pentru un jucător al lui Dinamo! Răspunsul primit din Ștefan cel Mare

Dacă în trecut, dinamoviștii erau cei care mergeau la „vânătoare” în Bănie, acum rolurile s-au schimbat.

Iar forța financiară a alb-albaștrilor le permite acum să se uite în curtea marii rivale și să identifice posibile soluții de completare a lotului. Această „operațiune” a avut loc în această toamnă atunci când conducerea Craiovei a făcut o ofertă concretă pentru transferul unui dintre fotbaliștii roș-albilor aflat la vremea respectivă sub comanda lui Contra. Răspunsul primit din partea investitorilor spanioli l-a mirat pe finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru.

„Am făcut o ofertă oficială, pe 4 octombrie, de 200.000 de euro, pentru un jucător de la Dinamo. A fost refuzată. Am întrebat care e motivul, dacă e suma prea mică sau că nu vor să ne dea nouă.

Spaniolii au zis că ambele. Camara e aflat sub contract cu Dinamo, nu e în regulă să vorbim despre el. Nu era vorba de Sorescu în octombrie”, a fost declarația lui Mihai Rotaru pentru Digi Sport. 

Perioada de mercato s-a încheiat în această toamnă pe 5 octombrie, așa că propunerea a fost făcută practic în penultima zi în care se mai puteau face trasferuri în România.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Papură iese la atac: ”E nedrept! A fost gol valabil!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare