Octavian Șovre riscă să fie suspendat de UEFA: “Arbitri nu ar trebui să ceară jucătorilor autografe!”

Sursa Foto: Profimedia Images Octavian Șovre

Tușierul Octavian Șovre a creat o adevărată tevatură în fotbalul european, după ce a fost surprins în momentul în care îi cerea un autograf starului de la Dortmund, Erling Haaland!

Brigada de arbitri români, cu Ovidiu Hațegan la centru, a stârnit din nou revoltă în fotbalul european. Delegat la partida din sferturile de finală ale UCL dintre Manchester City și Borussia Dortmund, Hațegan a fost ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce Istvan Kovacs a fost arbitrul de rezervă. Surprins pe tunelul de la vestiare în timp ce lua un autograf de la Erling Haaland, tușierul Octavian Șovre a atras în jurul său mai multe critici din partea presei internaționale.

Potrvit cotidianului britanic, The Times asistentul român Octavian Șovre este pe radarul celor de la UEFA după ce acesta a fost surprins cerându-i atacantul Borussiei Dortmund, Erling Haaland.

profimedia 0600253408 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

“UEFA ține foarte mult la ideea ca arbitri internaționali nu ar trebui să ceară jucătorilor autografe, asta după ce Octavian Șovre a fost filmat cum i-a solicitat lui Erling Haaland să semneze cartonașul său galben după înfrângerea lui Borussia Dortmund cu Manchester City” se arată în articolul din publicația engleză.

Potrivit informațiilor celor de la ProSport, tușierul Octavian Șovre a fost scos din brigada lui Ovidiu Hațegan pentru următoarea partidă din Liga 1. Radu Ghinguleac este asistentul care se pregătește să-l înlocuiasc pe Șovre, nu numai acum, dar și pe viitor, mai ales că Octavian Șovre va ieși din activitatea sportivă în această vară, menționează sursa citată.

Citește și Octavian Șovre nu este la primul episod “autograful”: “Messi mi-a semnat nouă cartonașe, nu unul!”