Octavian Grigore, prima reacție după egalul cu Gloria Buzău: “Îmbucurător este că am luptat până la capăt!”

Antrenorul Petrolului Ploiești, Octavian Grigore, a vorbit la finalul partidei din play-out-ul Ligii a 2-a, încheiată cu scorul de 1-1, împotriva celor de la Gloria Buzău!

“Lupii-galbeni” se pare că nu se regăsesc nici în meciurile din play-out, iar meciul de astăzi a adus un nou semi-eșec pentru formația de pe Ilie Oană. Ploieștenii au fost conduși încă din finalul primei reprize, dar au reușit egalarea prin Tudor Șaim în minutele de prelungire.

Imediat după terminarea partidei, antrenorul Octavian Grigore a vorbit despre duelul de astăzi și consideră că ratarea accederii în play-off a influențat foarte mult starea psihică a jucătorilor săi. Ulterior, Grigore a ținut să își felicite elevii pentru că nu s-au dat bătuți și au luptat pentru obținerea unui punct sau puncte până în ultima secundă.

grigore
Sursa foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

“Este o problemă, am spus-o și data trecută. Noi nu ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a obține calificarea în play-off-ul competiției și acest lucru s-a regăsit în activitatea jucătorilor de zi cu zi și în randamentul din timpul jocurilor. Îmbucurător este că nu au renunțat, că au jucat până la capăt și am reușit să înscriem pe final de joc.

Cred că lipsa de concentrare în anumite momente ne duce în situația de a nu înscrie și de a ne asigura un avantaj la pauza jocului. Am încercat să jucăm cu două vârfuri pentru a pune presiune pe fundașii lor centrali, să fim ofensivi și să ne creăm ocazii de gol. Am și reușit asta, dar din cauza uzurii și oboselii anumitor jucători nu am mai putut să mai avem același ritm până la final.”, a spus Octavian Grigore, la finalul meciului cu Gloria Buzău.

Citește și Petrolul, aproape să piardă “val-Vîrtej” un nou meci în play-out! Ploieștenii au terminat la egalitate cu Gloria Buzău