Octavian Grigore, după victoria cu CSM Reșița: “Brandul Petrolul impune respect!”

Sursa foto: Seba Tătaru/SPORT PICTURES

Antrenorul interimar al celor de la Petrolul Ploiești, Octavian Grigore, a vorbit imediat după primul meci al echipei sale din play-out-ul Ligii a 2-a!

Prahovenii nu și-au îndeplinit obiectivul impus la începutul acestui sezon, și anume promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, iar acest lucru a agitat serios apele în tabăra “lupilor galbeni”. După ce a terminat abia pe locul 9 campionatul regulat, Petrolul se luptă acum pentru obținerea primului loc în grupa B a ligii secunde.

Numit în funcția de antrenor interimar după plecarea lui Viorel Moldovan, Octavian Grigore a oferit prima reacție după succesul echipei sale pe terenul celor de la CSM Reșița. Tehnicianul în vârstă de 56 de ani a mărturisit că se bucură foarte mult pentru obținerea celor trei puncte și a recunoscut că pentru un club de talia Petrolului este o mare dezamăgire ratarea play-off-ului în acest sezon.

petrolul- octavian grigore
Sursa foto- Petrolul Ploiești/Facebook

”A fost un meci greu, ne așteptam să fie așa pentru că am întâlnit o echipă motivată, o echipă care și-a vândut foarte greu pielea. Știam că prin venirea noului antrenor se vor descătușa anumite energii și știam că întâlnim o echipă care are mare nevoie de puncte.

Nu pot să discut acea eliminare, deoarece arbitrul de margine era foarte aproape de fază, plus centralul care a luat decizia. În general nu comentez deciziile arbitrilor. După eliminare am făcut trei schimbări, deoarece trebuia să venim cu un atacant în plus și trebuia să forțăm victoria. Reșița s-a pus pe două linii, a sperat la un rezultat de egalitate și ne-a fost greu să desfacem o apărare care a stat compactă. Pot spune că Reșița a fost o echipă agresivă.

Mă bucur că am obținut cele trei puncte pentru că brandul Petrolul impune respect. Este o dezamăgire la club că nu suntem în play-off, s-au făcut eforturi, dar foarte multe echipe își propun acest lucru și puține reușesc, a declarat Octavian Grigore la finalul meciului.

Citește și VIDEO | Debut cu dreptul în play-out. Petrolul, victorie cu CSM Reșita