Clubul Rapid București s-a despărțit, astăzi, de Adrian Iencsi, 43 de ani, cel care a pus bazele inițierii proiectului de dezvoltare a grupelor de copii și juniori la Rapid.

Fostul fundaș care a scris istorie la formația giuleșteană și-a luat rămas bun printr-o scrisoare emoționantă de la fanii și oficialii Rapidului:

”Rapidul are viitor, povestea merge mai departe!

Cu emoție, astăzi vă anunț că misiunea mea în cadrul clubului meu de suflet se încheie aici. Mă bucur foarte mult că am făcut parte din echipa care a pus bazele inițierii proiectului dezvoltării grupelor de copii și juniori la Rapid. Rapid avea și are în continuare nevoie de o bază solidă la nivelul grupelor de juniorat, mai mult decât orice alt club care își propune să promoveze cu pași repezi în ligile superioare. 

 Hai Rapidulețu, Hai Căpriorii!

Cu dragoste, 
Iencsi 23” este o parte din scrisoarea de rămas bun a fostului internațional.

Citește și Dănciulescu s-a întors la Dinamo de ziua lui! Ce funcție va ocupa. Primele declarații

MULȚUMIM, ADRIAN!!”Rapidul are viitor, povestea merge mai departe!Eu nu am ales Rapidul, Rapidul m-a ales pe mine….

Publicată de Centrul de Performanta Rapid Bucuresti pe Miercuri, 5 Decembrie 2018

”Întotdeauna, unul dintre noi! Mulțumim pentru tot, Adi Iencsi!” au răspuns giuleștenii prin intermediul paginii de Facebook.

Cel poreclit ”Mozambicanul” a strâns 233 de meciuri în Liga 1 și a marcat de 24 de ori. A câștigat cu Rapid două cupe ale României și două campionate.

Citește și Își pune cenușă în cap! Jucătorul care s-a certat cu MM Stoica vrea să revină la FCSB: „M-am maturizat!”