Își pune cenușă în cap! Jucătorul care s-a certat cu MM Stoica vrea să revină la FCSB: “M-am maturizat!”

Paul Papp ar putea reveni la FCSB, pe fondul crizei din apărarea roș-albaștrilor. Fundașul e gata să uite problemele pe care le-a avut cu MM Stoica.

Paul Papp nu o duce deloc bine în Turcia, la Sivasspor, iar revenirea la FCSB i-ar prinde de minune! Fundașul joacă puțin, iar turcii ar fi de acord cu rezilierea contractului.

Papp nu a plecat însă în relații bune de la FCSB, în 2016.

Mi-ar plăcea să revin, chiar dacă am avut un mic conflict cu Mihai Stoica atunci când eram acolo. Avea și el dreptate, aveam și eu o mică dreptate.

Sunt un tip sincer, foarte direct și deschis. Eram nervos că m-a scos antrenorul din echipă, după meciul cu Dinamo, scor 1-1, din Ștefan cel Mare! Am dat în toate mingiile cu capul în meciul acela și, în minutul 83, a venit o centrare. Bicfalvi venea în viteză și a sărit peste mine și a marcat.

Asta a fost, am pierdut și EURO (n.r. – EURO 2016) din cauza asta! În fine, a trecut. Cert este că la Steaua nu e loc de pași greșiți sau de evoluții proaste.

Cred că m-am maturizat acum și văd lucrurile diferit. Sunt mai echilibrat, probabil că echilibrul mi-l dau și cei doi copii pe care îi am acum“, a declarat Paul Papp pentru Digi Sport.