RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

O legendă a tenisului mizează pe ”Super-Simo” la Roland Garros: ”Are jocul pe zgură perfect!”

Chris Evert (65 ani), fostă mare de jucătoare de tenis, mizează pe ”Super-Simo” la Roland Garros.

Simona a ajuns la Paris și este cu gândul la încă un succes la Roland Garros, competiția pe care a câștigat-o acum doi ani.

Constănțeanca este principala favorită a competiției, iar legendara Chris Evert mizează pe Halep: ”Favorita mea este Simona Halep. Dintre toate jucătoarele, eu o consider a fi cea mai solidă, dar și cea mai fiabilă. Are jocul pe zgură perfect, absolut perfect, se mișcă bine și este constantă, iar aceste aspecte o fac să fie o jucătoare excelentă.

Să fie constantă din punct de vedere emoțional, trebuie să își controleze emoțiile. Mentalul și pregătirea fizică sunt punctele ei forte. Am văzut-o de atâtea ori revenind atunci când părea învinsă.

halep roma

Fizic, este la un nivel formidabil, poate să stea pe teren o zi întreagă. Din punctul meu de vedere, diferența va fi făcută de factorul emoțional: dacă este sută la sută dedicată misiunii de a câștiga la Roland Garros și dacă poate să își țină sub control emoțiile, lucru care nu s-a întâmplat întotdeauna în trecut.

Știe cum să o ia, știe ce să spună în momentele potrivite, știe să o calmeze și a fost un mare sprijin pentru ea. Cred că a ajutat-o enorm și la nivelul strategiei de joc, al jocului propriu-zis. Cred că Simona nu putea găsi un antrenor mai bun pentru ea.” este de părere Chris Evert.

halep roma

Simona Halep a jucat trei finale la Roland Garros (2014, 2017, 2018) și s-a impus o dată, acum doi ani.

Românca se regăsește pe o listă scurtă de jucătoare care au câștigat competiția pe zgură de la Paris atât la junioare, cât și la senioare.

simona-halep-roland-garros

Citește și Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros! Cu cine va juca ”Super-Simo”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare