O legendă a oltenilor vrea pace în Bănie! ”Craiova lui Mititelu are tot dreptul să joace pe Oblemenco!”

O legendă a Craiovei crede că și formația lui Adrian Mititelu ar trebui să joace pe arena ”Ion Oblemenco”.

Rodion Cămătaru (61 ani), fotbalist cu peste 280 de apariții pentru formația din Bănie, este de părere că și FC ”U” Craiova 1948 ar trebui să fie lăsată să joace pe ”Ion Oblemenco”, la fel ca Universitatea Craiova.

Argumentul legendei oltenilor este meciul cu 12.000 de suporteri în tribune pe care formația lui Adrian Mititelu l-a disputat în Cupa României împotriva Universității Cluj.

”Eu cred că Mititelu a învățat din greșelile din trecut și a venit timpul să își aducă lângă el oamenii care îi vor binele și îl pot ajuta. Consider că și echipa lui Mititelu, cea care este acum antrenată de un fost mare fotbalist al Universității Craiova, Eugen Trică, are tot dreptul să joace pe arena Ion Oblemenco în Liga a doua. Și jucătorii lui Eugen au dreptul să beneficieze de aceleași facilități ca și cei ai lui Rotaru, mai ales că unii dintre ei sunt craioveni de aici din oraș.

Citește și Provocare uriașă pentru Simona Halep: “Cred că am nevoie după atât timp”. La câte zile de izolare a ajuns

ion oblemenco craiova

Eu cred că se pot găsi soluții ca să fie bine pentru toată lumea. De ce suporterii lui FCU să se mai ducă pe drumuri pe la Tg Jiu, Filiași sau Severin? Ei pot să meargă aici în Craiova pe stadionul mare.

Am văzut că la meciul din Cupa României cu Universitatea Cluj au fost pe stadion peste 12 mii de suporteri, iar lucrul ăsta trebuie să le dea de gândit autorităților. Consililul Local trebuie să se gândească că pot intra bani în plus la buget, iar dacă Mititelu își plătește obligațiile financiare atunci cred că totul este în regulă. Consiliul Local poate să schimbe acele clauze ca să fie bine pentru toți. Și la Liga a doua se vor disputa din sezonul viitor meciuri tari și sunt sigur lumea vrea să vadă spectacol pe stadion. Până la urmă stadionul este făcut din banii publici, nu din banii unui privat” a declarat Rodion Cămătaru pentru ProSport.

Citește și Anunțul care produce un cutremur în Ștefan cel Mare! Negoiță, gata să închidă clubul: “Șansele de supraviețuire sunt mici”

rodion camataru mediafax newmoney 840x600
FOTO: Mediafax

Citește și Liderul suporterilor FCSB le vrea pe Rapid și Craiova înapoi în Liga 1: „Nu mai ai spectacol”