O legendă a oltenilor este gata să antreneze echipa lui Rotaru: “Mă simt pregătit să preiau Craiova!”

Universitatea Craiova a pierdut al doilea meci consecutiv pe teren propriu în Liga 1, iar la finalul meciului, antrenorul Cristiano Bergodi a anunțat că pleacă de la echipă!

Oltenii au pierdut primul loc în clasamentul Ligii 1, după victoria de aseară a celor de la FCSB, contra lui FC Botoșani. Craiova se află la egalitate de puncte cu bucureștenii, dar au un golaveraj mai slab decât echipa lui Gigi Becali.

După decizia italianului Cristiano Bergodi de a renunța la banca tehnică a oltenilor, în ciuda faptului că au doar două înfrângeri în cele 10 etape de campionat și ocupau primul loc în momentul acela, Universitatea Craiova este în căutare de antrenor. Unul dintre numele care s-a vehiculat chiar și în sondajul făcut de cei de la 3minute.net, Gică Craioveanu, ar putea reprezenta o variantă pentru Mihai Rotaru.

craioveanu 1

Gică Craioveanu este o legendă a Craiovei și cu siguranță ar însemna o adevărată lovitură de imagine pentru formația olteană. În luna mai a acestui an, după plecarea lui Corneliu Papură de pe banca echipei, Craioveanu a vorbit despre o posibilă venire a sa la Universitatea Craiova. Fostul internațional a mărturisit că acest lucru este visul său încă de când a obținut licența PRO și așteaptă un semn de la patronul Mihai Rotaru.

”Domnul Rotaru a spus că voi intra în procesul de obţinere a licenţei PRO? Nu este adevărat! Vă anunţ că eu am licenţa PRO de trei ani. Am făcut şcoala acolo unde au făcut-o Guardiola, Luis Enrique, Scaloni, selecţionerul Argentinei. Aţi auzit de ei? Glumesc!

Am fost coleg de generaţie la şcoală cu Redondo, Valeron, cam «puşcărie» de fotbalişti şi ăştia, nu? Glumesc din nou. Voiam doar să vă informez de licenţa mea PRO.

Eu mă simt pregătit să preiau Craiova, dar voi credeţi că eu mă bag în seamă aiurea? Dacă nu sunt dorit, nu îmi place să mă bag în seamă. Aştept să văd şi eu dacă o să mi se propună ceva! Aştept de când am luat licenţa PRO să devin antrenorul echipei mele de suflet!“, a declarat la acea vreme Gică Craioveanu pentru Pro Sport.

Gică Craioveanu a jucat pentru Universitatea Craiova între anii 1990-1994 și ocupă funcția de președinte de imagine al echipei oltene încă din anul 2013.

Citește și Suporterii Craiovei și-au ales favoritul după demisia lui Bergodi! Nume surpriză în topul fanilor olteni