Suporterii Craiovei și-au ales favoritul după demisia lui Bergodi! Nume surpriză în topul fanilor olteni

Universitatea Craiova a pierdut al doilea meci consecutiv pe teren propriu în Liga 1, iar la finalul meciului antrenorul Cristiano Bergodi a anunțat că pleacă de la echipă!

Rămasă fără antrenor după meciul pierdut contra Chindiei Târgoviște, scor 0-1, Universitatea Craiova este acum în căutare de tehnician. După vehicularea venirii lui Laurențiu Reghcampf, Daniel Pancu sau Eugen Neagoe, un nume total surprinzător se află în topul preferințelor fanilor olteni.

Potrivit sondajului celor de la 3minute.net, alesul fanilor craioveni pentru preluarea băncii tehnice este Gigi Mulțescu.

gigi multescu

Fostul antrenor din Bănie le-a luat astfel fața unor tehnnicieni mult mai bine cotați precum Marius Șumudică, Edi Iordănescu sau Laurențiu Reghcampf. Pe lista celor nominalizați pentru postul de antrenor al Universității Craiova se mai numără Corneliu Papură, Gică Craioveanu, Eugen Neagoe, Daniel Pancu și Emil Săndoi.

Gigi Mulțescu a mai antrenat echipa olteană în perioada iunie 2016- mai 2017, sezon în care Craiova a terminat pe locul 5 în play-off-ul din Liga 1.

Tehncianul în vârstă de 68 de ani a antrenat ultima dată formația Dinamo București, unde a stat pe banca echipei doar o lună, până în momentul când la formația alb-roșie s-a schimbat conducerea.

Citește și Continuă seria neagră pentru Ianis Hagi la Rangers! Românul a fost din nou “uitat” pe bancă de Steven Gerrard