FOTO | O jucătoare din circuitul WTA a dat cărțile pe față: “În relația dintre două femei e o conexiune aparte!”

Sursa Foto: Profimedia Images Daria Kasatkina

O jucătoare din circuitul WTA a dat cărțile pe față. Daria Kasatkina jucătoarea în vârstă de 23 de ani a dezvăluit că este bisexuală.

Tenismena din Rusia, Daria Kasatkina (Nr. 37 WTA) câștigătoare a patru titluri WTA la simplu a mărtusit că este bisexuală. Jucătoarea în vârstă de 23 de ani spune că nu ar putea avea o relație cu o colegă de circuit.

“În relaţia dintre două femei există o conexiune aparte, mai ales la nivel emoţional, în timp ce între bărbaţi şi femei apar prea multe neînţelegeri. În Rusia, atunci când recunoşti că eşti homosexual, eşti întâmpinat cu multa ostilitate, pe când în Europa e o deschidere mai mare, un nivel de toleranţă mai ridicat. Cred că asta e calea corectă. De ce să te ascunzi?”, a mărturisit Daria Kasatkina.

Jucătoarea din Rusia a cucerit 4 titluri în întreaga carieră, dintre care două au fost câștigate în 2021 – Philipp Island Trophy, respectiv Sankt Petersburg!

daria profimedia 0599710602 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Daria Kasatkina

Citește și Mihaela Buzărnescu, noua achiziţie a celor de la Dinamo: ,,E un club enorm pentru istoria tenisului românesc”