Mihaela Buzărnescu, noua achiziţie a celor de la Dinamo: ,,E un club enorm pentru istoria tenisului românesc”

Mihaela Buzărnescu a semnat cu Dinamo, iar obiectivul principal pe carea sportiva îl anunţă este participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Anunţul că Mihaela Buzărnescu s-a alăturat secţiei de tenis de la Dinamo a fost făcut chiar de către clubul ,,alb-roşu”.

Mihaela Buzarnescu scaled
Sursa foto: Profimedia Images

După ce s-a alăturat clubului Dinamo, Buzărnescu s-a declarat foarte încântată şi speră ca în cel mai scut timp să ajungă pe locul 60 WTA, în acest moment aflându-se pe locul 138 în ierarhia mondială.

,,Mă bucur că voi concura pentru Dinamo, un club care înseamnă enorm pentru istoria te,,nisului românesc. Obiectivul meu în acest an este calificarea la Jocurile Olimpice și o evoluție cât mai bună la Tokio.

Miki Buzarnescu scaled
Sursa foto: Matthew Stockman/Profimedia Images

Pentru a-mi atinge obiectivul trebuie să ajung în Top 60 mondial, dar mă simt bine și sunt convinsă că pot să-l indeplinesc”, a declarat Mihaela Buzărnescu, după ce a semnat cu Dinamo.

Cel mai sus clasată, Mihaela Buzărnescu a fost în anul 2018, când se situa pe poziţia a 20-a în ierarhia mondială, după ce reuşea să câştige titlul de la San Jose.

buzar profimedia 0606092590
Mihaela Buzarnescu Foto: Profimedia

Citeşte şi România a retrogradat din Grupa Mondială de Fed Cup! Mihaela Buzărnescu, învinsă de Elisabeta Cocciaretto