Nume grele pun la cale un plan incredibil de a investi la Dinamo! Cine sunt oamenii de afaceri

Un greu din fotbalul românesc a anunțat că Dinamo poate fi salvată în acest sezon!

După cum realitateasportiva.net a anunțat luna trecută, dacă elevii lui Uhrin vor ajunge la ”masa bogaților” din Liga 1, se va face un audit, în urma căruia există șanse mari ca 8 oameni potenți financiar să se implice la formația din Ștefan cel Mare.

Printre aceștia vor fi și Gheorghe Nețoiu, fost acționar la Dinamo, Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea, Viorel Cataramă, om de afaceri, Nicolae Dumitrupatronul Niro Investment.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a anunțat astăzi cine sunt oamenii care pot salva formația din Ștefan cel Mare.

”E o echipă de 8 persoane. Mi-au propus ca eu să conduc Dinamo, dar nu sunt dispus, eu sunt bătrân. Cataramă, Badea, Cohn, Borcea, Nețoiu, Negoiță, eu și o persoană căreia nu pot să îi dau numele.

Nu e Ţiriac, el nu e băgat în proiectul ăsta. Şi încă unul, unul dintre cei mai pricopsiţi oameni ai Bucureştiului, nici lui nu-i dau numele, că nu am vorbit eu cu el, vorbise Neţoiu. Eu cu toată lumea am vorbit, cu Negoiță la telefon, ei au dorit ca eu să conduc Dinamo și să punem toți bani. Le-am spus că nu mă duc, eu sunt pensionar. Proiectul nu e căzut definitiv” a declarat Dumitru Dragomir.

Dragomir

În acest moment, Dinamo se află pe locul 8 în Liga 1, cu 28 de puncte. În următoarea etapă, ”câinii” vor juca cu Botoșani, în deplasare.

Citește și Nistor la Craiova? Declarația lui Pițurcă care nu mai lasă loc de interpretări