EXCLUSIV | ”Câinii” răsuflă ușurați! Care este planul prin care Dinamo poate redeveni o forță

Dinamo poate fi salvată în acest sezon doar dacă va îndeplini o condiție!

Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să vândă 51% din club celui care plătește 1 leu + 500.000 de euro, datorilile curente către jucători şi furnizori.

Datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro, dar numai o parte dintre ele sunt scadente. Negoiță a dezvăluit că a garantat cu baza de pregătire de la Săftica eşalonarea datoriilor către stat.

Negoita Dinamo

După anunțul lui Negoiță, mai mulți oameni de afaceri s-au arătat interesați, însă lucrurile nu s-au concretizat. Persoanele care voiau să investească la Dinamo sunt îngrijorate din cauza unui singur aspect: partea a doua a sezonului.

Potrivit surselor realitateasportiva.net, clubul din Capitală poate fi salvat doar dacă se va califica în play-off, performanță pe care ”câinii” nu au mai reușit-o în ultimele două sezoane.

Dacă elevii lui Uhrin vor ajunge la ”masa bogaților” din Liga 1, se va face un audit, în urma căruia există șanse mari ca 9 oameni potenți financiar să se implice la formația din Ștefan cel Mare.

Conform surselor realitateasportiva.net, printre aceștia ar fi Gheorghe Nețoiu, fost acționar la Dinamo, Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea, Viorel Cataramă, om de afaceri, Nicolae Dumitru, patronul Niro Investment, dar și alți investitori din lumea arabă.

DINAMO BUCURIE2
Sursa FOTO: FC Dinamo.ro

În acest moment, dinamoviștii se află pe locul 9 cu Liga 1, cu 21 de puncte.

În următoarea etapă de campionat, elevii lui Uhrin vor juca cu Academica Clinceni, în deplasare. În tur, ”câinii” s-au impus cu 4-2. Daniel Popa a marcat un hattrick.

Vezi și FOTO | May Mahlangu nu i-a uitat pe ”câini”! Mesaj emoționant în tricoul lui Dinamo.