Nu toți fotbaliștii se tem de Becali! Un internațional român e convins: ”Nu ar fi avut ce să zică!”

gigi

Nu toți fotbaliștii se tem de Gigi Becali, patronul FCSB.

Chiar dacă patronul roș-albaștrilor este recunoscut pentru felul în care își pune la zid jucătorii, Sergiu Hanca (28 ani), fotbalistul celor de la KS Cracovia, spune că nu ar fi avut probleme cu latifundiarul din Pipera.

Ex-dinamovistul este de părere că Becali nu ar fi avut ce să îi reproșeze dacă îmbrăca tricoul FCSB.

”Eu în momentul în care iau o alegere în a schimba o echipă analizez cu atenție punctele forte și punctele slabe. Nu că aș fi avut frică de Gigi Becali sau ceva…

Cred că dacă mi-aș fi făcut treaba nu ar fi avut ce să zică la adresa mea și oricum în momentul de față am ajuns la un nivel în care mental puține lucruri mă afectează, pentru că am trecut prin multe și pot să zic că m-am călit.

hanca

Dar, în acea perioadă, cred că nu eram potrivit pentru ce era atunci la FCSB. Plus că erau alți jucători tineri, era o strategie și atunci nu avea rost să risc. A contat mult și iubirea suporterilor dinamoviști.

Sincer, nu m-au interesat atât de mult banii cât aprecierea pe care o aveam din partea suporterilor. Într-adevăr, banii erau peste tot mult mai mulți decât câștigam eu la Dinamo.” a declarat Hanca pentru ProSport.

hanca

Citește și Moș Crăciun a venit în Ștefan cel Mare! PCH anunță: ”Banii suporterilor sunt strict pentru Dinamo”