Moș Crăciun a venit în Ștefan cel Mare! PCH anunță: ”Banii suporterilor sunt strict pentru Dinamo”

Dinamo se află într-o situație dificilă, iar singurul sprijin pentru formația din Ștefan cel Mare vine din partea fanilor.

La fel ca în era Negoiță, suporterii din DDB sunt trup și suflet pentru culori și au grijă ca echipa lor de suflet să respire în continuare.

Recent, prin intermediul unui comunicat postat de Peluza Cătălin Hîldan, fanii au anunțat că au virat o nouă sumă pentru angajații clubului.

”CÂINILOR,
Trecem prin momente care implică foarte multă încărcătură emoțională.
Trebuie să le rezolvăm pe toate cu calm și cu mintea limpede.
DDB susține în continuare clubul Dinamo și face toate eforturile necesare pentru a asigura buna desfășurare a activității clubului.
Echipa DDB nu a făcut niciun pas înapoi. Toți cei implicați lucrează pentru a asigura supraviețuirea clubului, într-o perioadă în care singura susținere financiară vine din partea suporterilor.
Iată două informații importante legate de plăți:
1. Astăzi au fost plătiți 125.000 lei pentru salariatii din administrativ, cu excepția angajaților din grupul Cortacero – Șerdean – Săpașu (pentru că aceștia și-au împărțit banii din prima tranșă de drepturi tv.
100.000 de lei au fost dați de către un membru boardului DDB la care s-au adăugat 25.000 de lei din suma de 1.000.000 transferată din programDDB săptămâna trecută.
Diferența de 975.000 de lei (din cei 1 milion transferați de DDB) reprezintă suma folosită pentru plata salariilor jucătorilor și staff-ului tehnic.
2. Forma în care virăm bani în club este de așa natură încât să înlăturăm riscurile ca aceștia să fie la cheremul unor iresponsabili, la fel și sumele din drepturile TV cu care a fost garantată ultima sumă virată din programul DDB. BANII SUPORTERILOR SUNT STRICT PENTRU DINAMO ȘI AȘA VOR RĂMÂNE!
FOARTE IMPORTANT Este nevoie în continuare de sprijinul fiecăruia dintre noi prin www.programddb.ro
Să nu slăbim ritmul înscrierilor!
Dezaprobăm cu toată fermitatea comportamentul grupului Cortacero! Remarcăm încă o dată că abordarea lor confirmă faptul că nu au nici un plan de viitor pentru redresarea clubului și nici măcar minima intenție de a păstra o relație cordială cu suporterii, cu cei care au ținut clubul în viață.
DDB nu cedeaza! DINAMO NU MOARE!” este comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și Cortacero, pus la zid din nou: ”Cel mai mincinos om din istoria fotbalului românesc!”