Nu toată lumea este contra lui Mirel Rădoi: “Avem datoria să îl susținem până la capăt!”

mirel-radoi

Selecționerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, este considerat de foarte multă lume drept principalul vinovat pentru parcursul modest al naționalei!

România a suferit una dintre cele mai mari umilințe din istoria recentă, după înfrângerea cu 2-3 de pe terenul Armeniei. La finalul partidei, selecționerul Mirel Rădoi și-a găsit cu greu cuvintele și a mărturisit că atât el, cât și staff-ul său, ar trebui să își tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește modul de transmitere a informațiilor către jucători. Ulterior, tehnicianul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit chiar că se gândește să renunțe la postul pe care îl ocupă în prezent.

Tehnicianul celor de la CFR Cluj, Edward Iordănescu, a vorbit despre situația din acest moment a lui Mirel Rădoi și s-a declarat în continuare un susținător al acestuia. Iordănescu Jr. consideră că atât selecționerul, cât și staff-ul său, merită să aibă parte și de acum înainte de susținere și este de părere că este prematur ca aceștia să fie trași la răspundere pentru rezultatele înregistrate de România în actuala campanie de calificare.

radoi dica

„Toți suntem nemulțumiți de rezultate, de joc. Echipa națională are resurse pentru mai mult. Este și un schimb de generații, chiar dacă îl facem treptat. Rămân susținător al lui Mirel Rădoi și al lui Nicolae Dică, care sunt doi antrenori tineri, cu perspective frumoase.

Avem datoria să îi susținem până la capăt. La sfârșit, vom trage linie, va fi o analiză și cine trebuie să ia măsuri va lua. Cât timp echipa națională este în obiectiv, cred că trebuie să îi susținem

Sunt foști fotbaliști, foști jucători la nivel de primă reprezentativă. Au o strategie și nu este corect să îi punem la zid. Dacă am apelat la ei și știam că nu au o experiență extraordinară, acum hai să îi lăsăm să muncească. Nu suntem mulțumiți cu ce am văzut, dar speranța există în continuare”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare duelului cu Dinamo.

Cum arată clasamentul grupei J, după primele trei runde:

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Germania – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

Citește și Cornel Dinu bombardează ”Federația Română de Falși” cu ai săi ”Ciurli Burli Burl(e)anul, Jantă Bo(r)descu, Rădoi Rățoi cu coc și Tata Omidă Stoichiță”