Cornel Dinu bombardează ”Federația Română de Falși” cu ai săi ”Ciurli Burli Burl(e)anul, Jantă Bo(r)descu, Rădoi Rățoi cu coc și Tata Omidă Stoichiță”

Naționala de fotbal a României a început preliminariile pentru CM 2022 cu doar trei puncte strânse în trei meciuri și poate rata un nou turneu final.

Sub conducerea actualei administrații a FRF, fotbalul din România s-a degradat enorm, naţionala ajungând să piardă pentru prima dată în istorie cu Armenia şi să aibă din nou şanse mici de a se califica la un Campionat Mondial.

cornel dinu

Fostul mare internațional, Cornel Dinu (72 ani), a realizat un editorial cu adevărat spumos pentru Fanatik, în care dă de pământ cu cei din FRF, de la președintele Răzvan Burleanu, directorul tehnic Mihai Stoichiță și până la selecționerul Mirel Rădoi. ”Procurorul” îi atacă vehement și îi ironizează în cel mai pur mod posibil pe cei care conduc destinele fotbalului românesc, pe care îi condamnă și îi consideră adevărații vinovați pentru situația dezastruoasă în care a ajuns întreg fotbalul din România.

Incompetența de a dirigui fotbalul nostru este prezentă la toate nivelurile FRF. La neaveniții Ciurli Burli zis și Burl(e)anul, Jantă zis și Bo(r)descu, că doar la reparat de roți s-ar zice că se pricepe… iar după cum defilează, la strânsura de voturi prin măsluiri de influențe, cu alt „acoperit”, Karate Kid zis și Viș(p)an. „Gradat” și el, se intuiește, care dădea mâna cu subalternii cu pumnul demult, de parcă știa că vine „pandelia”…

burleanu 1

Este clară impostura acestora ca lumina zilei. Au recunoscut prin tăcere incriminatorie că ne-au dat țeapă cu „prăfuitul” Christoph Daună Totală Daum și total depășitul pentru acest nivel Cosmin Numai Guriță Contra… cât de cât aproape de realitatea de a pregăti, așeza și trimite pe teren o echipă doar prin zbuciumul de pași, parcă din „Ciuleandra”, pe margine.

Totuși, la el, să recunoaștem că n-am constatat beția de „indicății” și „anal-iz-e” prea des atehnice ca la ultimul ales al Federației Române de Falși să fluture măcar a viață naționala. Recte „uleio-briantinizatul” Mireluș Rădoi. Subspecia, sper eu pe cale de dispariție, Rățoi cu coc.

radoi 2020

Naționala de tineret de acum doi ani era deja făcută de Daniel Isăilă, n-avea ce să mai strice, deși a încercat. Bravo, rățoi gelat, bine că atunci n-ai mai îngânat „mental” și „filozofia mea”.

La orice federație normală cât de cât, când declari public că jucătorii nu ți-au respectat indicațiile, ai pus-o de-un praz verde pe contract.

WhatsApp Image 2021 04 02 at 20.25.04

N-a recomandat el, Tata Omidă Stoichiță, „boborului” să joace la pariuri numai victoria noastră la Erevan? …În 8 octombrie 2016 am câștigat cu 5-0 acolo și pentru că, în minutul 4, la eliminarea lui Malakian, a știut să-i îmbrobodească pe proaspeții federali

De doi ani inteligenții armeni l-au pus director tehnic pe Ginés Meléndez Sotos, deși a „marcat” 71 de ani pe 22 martie. Recunoscut în Spania drept cel mai titrat antrenor de juniori și tineret”a încheiat pledoaria Cornel Dinu pentru sursa menționată.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum a ajuns Burleanu în fruntea FRF în 2014: ,,Am fost fascinaţi de o noutate! Nu scotea două vorbe până şi-a atins ţelul”