Nu se plânge de bani, dar îi arată cu degetul pe spanioli: ,,Se adună 6-7 luni și nu e normal”

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar, după ce în vară a fost preluată de spaniolul Pablo Cortacero.

Promisiunile neîndeplinite ale acestuia i-au pe jucători să nu mai aibă încredere în el, iar mulţi dintre ei au plecat deja de la club. Nu este şi cazul lui Diego Fabbrini, care a rămas la Dinamo, în ciuda tuturor problemelor financiare.

Jucătorul ar putea finanţa chiar el clubul din Ştefan cel Mare, pentru că a strâns o avere în ultimii 5 ani.

fabbrini 2

Florin Manea, impresarul lui Fabbrini, a dezvăluit că mijlocaşul a acumulat câştiguri de 2.000.000 de euro în ultimii ani şi are ceasuri în valoare de 500.000 de euro.

,,Nu este adevărat că are datorii și de aceea a vândut un ceas. Fabbrini are ceasuri în valoare de 500.000 de euro, în Anglia a schimbat ceasuri cu alți colecționari de 200.000 de euro. E un tip calculat, îi plac astfel de tranzacții, e pasionat de așa ceva.

Florin Manea

Și-a dat ceasul respectiv ca să cumpere altul. A câștigat două milioane de euro în ultimii cinci ani de când sunt eu cu el. Așa că nu e problemă dacă nu e plătit o lună sau două. Ceea ce mi-a zis el e faptul că se adună 6-7 luni și nu e normal.”, a declarat Florin Manea pentru ProSport.

Din august 2019 joacă Diego Fabbrini la Dinamo, echipă pentru care a strâns 38 de meciuri până acum şi a marcat de 4 ori, oferind şi 3 pase decisive.

550.000 de euro este cota mijlocaşului de 30 de ani, potrivit transfermarkt.com.

fabbrini

Citește și Dinamoviștii nu se lasă! “Câinii” încearcă să blocheze prezența lui Thomas Neubert pe banca FCSB-ului în această seară