RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dinamoviștii nu se lasă! “Câinii” încearcă să blocheze prezența lui Thomas Neubert pe banca FCSB-ului în această seară

Dinamo-FCSB, meciul orgoliilor din România, se va disputa în această seară, de la ora 20:45, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul rundei cu numărul 21 din Liga 1!

După ce au solicitat ieri un control anti-doping pentru formația lui Toni Petrea, dinamoviștii au acum un alt plan pentru a destabiliza echipa “roș-albastră”, chiar înainte de meciul direct. Potrivit informațiilor venite din partea Pro X, oficialii lui Dinamo doresc să îi blocheze accesul pe banca tehnică a preparatorului fizic german al FCSB-ului, Thomas Neubert.

neubert

Neamțul a revenit la FCSB în vara anului trecut și a reușit să îi capaciteze la nivel maxim pe jucătorii lui Toni Petrea, din punct de vedere al performanțelor din timpul meciurilor. În ciuda faptului că Neubert este privit ca un adevărat exemplu de toată lumea, acesta se pare că nu are calificare pentru meseria pe care o practică, iar în actele celor de la FCSB este trecut ca masor. Inclusiv Federația Română de Fotbal a refuzat să îi recunoască diplomele de specialitate lui Neubert, astfel că prezența sa pe marginea terenului ar fi interzisă.

Citește și ULTIMA ORĂ | Adi Petre s-a întors în România! Atacantul se va duela cu formația lui Toni Petrea în Liga 1

Dinamoviștii nu au uitat de episodul din turul campionatului, atunci când Thomas Neubert l-a jignit pe arbitrul partidei și i-a transmis că poate să scrie ceva în raportul de meci, deoarece el nu este trecut în acte pentru partidele oficiale. Formația din Ștefan cel Mare speră să poată profita de absența omului căruia se datorează forma fizică de excepție din ultima vreme și se gândesc chiar să câștige la “masa verde” în cazul în care regulamentul va fi încălcat.

Thomas Neubert a fost adus în România de către fostul antrenor al celor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf. Neamțul a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei în campaniile europene în care “roș-albaștrii” se impuneau în fața lui Ajax Amstardam sau Chelsea.

Citește și EXCLUSIV | Transferul lui Man la Parma, prin ochii unui fost internațional: “Sper să nu fie ultimul transfer important din România!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare