,,Nu e de vânzare pentru nicio sumă!” Cine este atacantul care le refuză pe Craiova şi FCSB

Un atacant care a intrat în vizorul Craiovei şi al FCSB-ului este pe cale să-şi prelungească contractul cu clubul la care impresionează în acest moment.

Cephas Malele, vârful celor de la FC Argeş, ar urma să parafeze o nouă înţelegere cu echipa din Trivale, după cum anunţă principalul sponsor al formaţiei piteştene.

maleel

Viorel Tănase le transmite celor care îl doresc pe Malele, că atacantul nu este de vânzare, iar în curând va semna un nou contract cu echipa pregătită de Prepeliţă şi Ianovschi.

,,Să fie foarte clar! Malele este și va fi jucătorul lui FC Argeș. Impresarii lui au un acord cu FC Argeș, iar el va rămâne jucătorul nostru. Aud și eu că se interesează FCSB și Universitatea Craiova de el, dar vreau să spun tuturor că el nu este de vânzare pentru nicio sumă!

Malele FC ARGES

Avem acționari și finanțatori care îi pot plăti salariul lui Malele pentru următoarele două sau trei sezoane, deci nu va pleca.“, a declarat Viorel Tănase, pentru Pro X.

8 goluri în 18 partide a reuşit Cephas Malele în acest sezon pentru cei de la FC Argeş.

400.000 de euro este cota de piaţă a atacantului în acest moment, potrivit transfermarkt.com.

Malele Pitesti

Citeşte şi FC Argeș nu dezarmează după cele cinci goluri primite de la CFR Cluj: „Caracterele se văd şi după o înfrângere”