FC Argeș nu dezarmează după cele cinci goluri primite de la CFR Cluj: “Caracterele se văd şi după o înfrângere”

FC Argeș a suferit cel mai drastic eşec din sezon. Nou-promovata a primit cinci goluri de la CFR Cluj, fără a marca vreunul.

Andrei Prepeliță le cere jucătorilor de la FC Argeș să-și țină capul sus și să se gândească la următorul meci, cel cu Poli Iași.

Faţă de alte meciuri astăzi am făcut nişte greşeli, în mare parte dintre ele individuale şi acest lucru s-a văzut, cu o echipă cu experienţă, cu o echipă bună. Din păcate s-a întâmplat această înfrângere, una usturătoare. Învăţăm din ea, dar nu facem o tragedie, pentru că avem de jucat multe meciuri de acum încolo.

Aşa cum am făcut nişte rezultate bune, caracterele se văd şi după o înfrângere. Tot trei puncte am pierdut, dar de o manieră care nu ne pune într-o postură bună. Ne cerem scuze tuturor oamenilor de pe lângă echipă, suporterilor, ştiu că au încrtedere mare în noi şi vom face totul să câştigăm următoarele meciuri şi să fim pe un loc mai bun în clasament”, a declarat antrenorul după meci.

Andrei Prepelita

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, pe teren propriu, luni seara, scor 5-0, în epilogul etapei a 25-a a Ligii 1. Ghinionistul serii a fost croatul Luka Maric. Jucătorul nou-promovatei a provocat două penalty-uri și a dat un autogol.

În urma acestei victorii, CFR Cluj a egalat liderul FCSB la numărul de puncte, 54. Ardelenii au însă, un golaveraj inferiori roș-albaștrilor. De partea cealaltă, FC Argeș ocupă locul 9, cu 30 de puncte.

Etapa următoare, campioana en-titre se va deplasa la Arad, pentru confruntarea cu UTA, iar FC Argeș va primi replica celor de la Poli Iași.

Citește și VIDEO | CFR Cluj a demolat-o pe FC Argeș, în epilogul etapei. Maric, ghinionistul serii. A provocat două penalty-uri și a dat un autogol