RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Novak Djokovic sare în apărarea Soranei Cârstea! Ce a cerut sârbul

Sportivul de 33 de ani a luat atitudine după ce românca s-a arătat deranjată de felul în care tenismenii sunt tratați de către autoritățile australiane.

Cârstea se află în izolare la Melbourne iar supărările ei au avut ecou pentru liderul clasamentului mondial. Aflat la Adelaide, de asemenea în carantină, Djokovic a reacționat. Și i-a trimis o scrisoare șefului Federației Australiene de Tenis în care cere măsuri urgente pentru ca situația să se îndrepte. El dorește ca perioada de izolare pentru jucătorii care s-au aflat în avioane cu persoane depistate pozitiv la COVID-19 să fie mai mică.

Sârbul i-a mai solicitat lui Craig Tiley ca sportivii să poată lucra cu antrenorii și preparatorii fizici. Djokovic a mers mai departe și a făcut apel al organizatori să le găsesască jucătorilor case cu terenuri de tenis în curte pentru a se evita situațiile penibile în care mulți dintre ei să își desfășoare ședințele de pregătire în camerele de hotel! Belinda Bencic, Yulia Putintseva, Ons Jabeur sunt câteva dintre jucătoarele care au postat imagini cu antrenamentele lor improvizate.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Condițiile pe care le îndură participanții la Australian Open: “Este singura metodă ca să fim în formă”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare