RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Condițiile pe care le îndură participanții la Australian Open: „Este singura metodă ca să fim în formă”

Sportivii care se pregătesc pentru primul turneu de Grand Slam al anului s-au lovit de o situație cu totul și cu totul specială în Australia.   

Pandemia de coronavirus a impus măsuri extreme pentru toți tenismenii sau tenismenele care vor să participe la turneul programat în perioada 8-21 februarie. Toți trebuie să stea în izolare în momentul în care ajung pe pământ australian, iar unii dintre ei sunt nevoiți să se antreneze inclusiv în camerele de hotel pentru a fi în ce mai bună formă în momentul debutului competiției. Câteva dintre rivalele Simonei Halep la trofeu au postat imagini din timpul ineditelor ședințe de pregătire desfășurate într-un cadru neptrivit pentru performanță.

Totuși jucătoarelor nu le-a lipsit simțul umorului, încercând să se destindă chiar și în aceste condiții. „Cine spune că jucătorii nu se pot antrena?” , „Îmi pregătesc forehand-ul pentru Australian Open„, sau”Suprafața nu este tocmai potrivită, dar nu contează pentru noi” au fost câteva dintre comentariilor lor la postările de pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI –>> Omul care a strâns aprecieri din partea lui Florin Prunea după al treilea meci la Dinamo: “Este șansa lui”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare