RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Noua echipă a lui Șumudică, victorie în meciul cu Gaziantep: „Am avut două şedinţe prin zoom”

Noua echipă a lui Marius Șumudică (49 de ani), Rizespor, a învins, scor 3-0, pe Gaziantep, fosta formație pregătită de tehnicianul român.

Meciul s-a disputat marți, în etapa a 20-a din Super Lig. Golurile învingătorilor au fost marcate de Milan Skoda (42, 55, penalty) și Samu (89).

Marius Șumudică a semnat un contract valabil un an și jumătate, cu echipa din Rize. Tehnicianul român va debuta oficial din etapa următoare.

La Gaziantep, Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari. Maxim a fost înlocuit în minutul 58 de Dicko.

Marius Șumudică a vorbit despre victoria echipei Rizespor.

Sunt foarte bucuros, normal, pentru această victorie. Mi-a fost frică de acest meci, foarte frică, pentru că Gaziantep este o echipă puternică şi ştiu foarte bine acest lucru. De 28 de meciuri nu a existat joc să nu dea gol.

Dar iată că Rizespor a reuşit. Este meritul total al noilor mei jucători. Am avut două şedinţe cu ei prin zoom, ieri, după ce am semnat, şi astăzi şi au pus în practică tot ce am vorbit. Îi felicit pentru cum au jucat şi pentru cele trei puncte. Căpitanul echipei mi-a transmis că el şi colegii săi mă aşteaptă cât mai repede la antrenament.

Celor de la Gaziantep le urez în continuare mult succes şi le mulţumesc, încă o dată, pentru perioada în care am lucrat împreună„, a declarat Șumudică, la Digi Sport.

În urma acestui rezultat, Rizespor a urcat pe locul 12 în clasamentul din Super Lig, cu 24 de puncte.

Citește și DDB a mai convins un jucător să rămână la Dinamo: „Știe prin ce greutăți trece clubul!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare