RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

DDB a mai convins un jucător să rămână la Dinamo: „Știe prin ce greutăți trece clubul!”

Dinamo se confruntă cu probleme financiare extrem de grele, toți jucătorii spanioli aduși de Pablo Cortacero au plecat deja.

Membrii DDB fac eforturi să-i convingă pe jucători să rămână la echipa din Ștefan cel Mare.

Astfel, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat, printr-un comunicat pe Facebook, că a ajuns la un acord cu mijlocașul Alexandru Răuță pentru diminuarea datoriilor.

Alexandru Răuță a dovedit în ultima vreme că este un jucător pe care ne putem baza. Muncitor și determinat. Genul de jucător de care poate trece adversarul, dar nu și mingea. Uneori și invers.

DDB s-a înțeles cu el. Pentru că știe prin ce greutăți trece clubul, a renunțat la o parte din banii din urmă, a acceptat micșoreze salariul până în iunie și să prelungească angajamentul pentru încă 1 an. Efortul suporterilor de a cumpăra bilete este răsplătit în fiecare zi cu vești bune!”, se arată în comunicatul emis de PCH.

Alexandru Răuță a jucat în 11 partide în acest sezon pentru Dinamo, în Liga 1. În Liga I, Răuță a mai jucat la FC Argeș, CS Mioveni, Pandurii, Poli Iași și FC Voluntari unde a câștigat singurul trofeu al său, Supercupa României.

Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Răuță este de 450 de mii de euro.

Citește și LPF a făcut marele anunț. În ce condiții s-ar putea juca fotbal cu spectatori în tribune

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare