RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Nou conflict în fotbalul românesc. Ce au de împărțit Giovanni și Gigi Becali cu Mirel Rădoi

Selecționerul Mirel Rădoi s-ar afla într-un conflict cu Giovanni și Gigi Becali, potrivit Pro Sport. Cei doi verișori sunt printre cei mai influenți oameni din fotbalul românesc.

La conferința de presă organizată sâmbătă, selecționerul a lăsat să se înțeleagă că cei care îl critică, o fac din interese personale.

Pot să fac și eu o analiză asupra celor care mă critică, dar nu am la dispoziție acum timpul necesar pentru a realiza așa ceva. În momentul de față n-am acest timp, să văd exact unde duc ele, care sunt interesele lor, dar după meciul cu Irlanda de Nord o să putem să vorbim în detaliu.

radoi

O să avem timp să vorbim despre fiecare în parte. Să vedem ce interese au, de a-și promova anumiți jucători sau o anumită imagine sau un anumit antrenor”, a declarat Mirel Rădoi.

Giovanni și Gigi Becali ar fi nemulțumiți că selecționerul nu promovează anumiți jucători. Giovanni Becali s-a arătat deranjat când Ianis Hagi a fost trimis la tineret, dar și pentru că Dennis Man nu a fost lăsat la tineret, pentru partida cu Danemarca.

gigi-becali-fcsb

De asemenea, lui Gigi Becali nu i-a picat bine că la precedenta acțiune a naționalei, Florin Tănase, Darius Olaru și Dennis Man nu s-au numărat printre selecționați.

Sâmbătă, Ioan Becali a declarat la Digi Sport, că Mirel Rădoi ar fi următorul antrenor al Universității Craiova: ”În primul rând, Rădoi se va duce la Craiova. Noul antrenor al Craiovei va fi Rădoi! Este părerea mea personală, nu am informații. Indiferent de ce se va întâmpla, Rădoi va pleca”.

ioan becali de cfr cluj

 

Citește și – VIDEO | Mihai Iosif, după prima victorie ca principal al alb-vișiniilor: “Ăsta e Rapidul original, cu durere, cu bucurie, cu suferință”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare