Noi reacții în scandalul momentului, după transferul lui Dennis Man: “Cum să ameninţ un jucător?”

Victor Becali (59 de ani) a vorbit despre scandalul izbucnit după transferul lui Dennis Man (22 de ani), la Parma.

Victor Becali spune că jucătorul de fotbal nu a fost forțat să semneze un contract de reprezentare cu firma de impresariat a sa și a lui Giovanni Becali.

Orice declaraţie trebuie să aibă şi o acoperire în realitate. Cum adică să îl ameninţ pe tatăl lui Dennis Man sau pe jucător? A spus Dennis Man asta sau tatăl lui? Nu a fost nimeni acolo, iar ei sunt oameni în toată firea şi pot spune asta. Cum să ameninţ un jucător, cu ce?”, a declarat agentul, potrivit AS.ro.

victor-becali

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a creat un adevărat „război” de la distanță între Gigi, Giovanni și Victor Becali pe de o parte și Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf aflați în cealaltă tabără.

Miza a fost dată de comisionul perceput de impresarul jucătorului, Anamaria Prodan. Gigi Becali spune că de transfer s-a ocupat vărului lui, Giovanni.

Darius Olaru, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Lucian Filip şi Andrei Vlad sunt fotbaliștii reprezentați de Anamaria Prodan și care evoluează la FCSB.

Cu ce să aibă de suferit aceşti jucători? În primul şi în primul rând, jucătorii sunt proprietatea clubului. Ce club îşi doreşte să se facă presiuni asupra proprilor jucători, când sunt în proprietatea lui? Este absurd, este greu de crezut aşa ceva.

Gigi Becali îşi doreşte să facă presiune împotriva jucătorilor lui, proprietatea lui, în societatea lui? Este absurd! Agentul doar reprezintă interesele jucătorului, nu este propietarul jucătorului”, a mai zis Victor Becali.

victor-gigi-giovanni-becali

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma s-a făcut în schimbul sumei de 13 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător din Liga I.

Conform Transfermarkt, mutarea lui Man de la FCSB la Parma ocupă locul 7 în ierarhia transferurilor din ianuarie 2021.

dennis-man-fcsb

Citește și VIDEO | Astra a reușit surpriza etapei pe terenul CFR-ului! Campioana en-titre nu o depășește pe FCSB, în clasament