Noi detalii în cazul angajatului lui Gabriel Bodescu, reținut de polițiști. A agresat sexual și șantajat 3 minore

Foto: Profimedia

Unul dintre angajații lui Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct de la FRF, Costel Ghiță (53 de ani), reținut de poliție sub acuzațiile de sex cu minore, șantaj și agesiune încearcă să se apere.

Acesta insinuează că cele trei minore minore erau prostituate. Costel Ghiță este acuzat că le-a abuzat sexual pe fetiţe. Ulterior, bărbatul le-ar fi șantajat cu poze indecente. Poliţiştii l-au acuzat pe bărbat de agresiune sexuală, act sexual cu minori şi şantaj.

Iată comunicatul integral al Poliției Române:

În această dimineață, polițiștii Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Buzău au efectuat două percheziții domiciliare, la un bărbat bănuit de agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.

Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu 3 minore și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea.

Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el.

În urma perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare.

Bănuitul va fi condus la sediul Poliției în vederea audierii, fiind cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

FRF abuz sexual 1

Costel Ghiță a fost reținut de polițiltii din Buzău, miercuri. Polițiștii suspectează că ar exista mai multe victime. Chiar dacă mai avea în cazier 11 ani de detenție, pentru un viol din 1997, Ghiță a fost angajat de Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct de la FRF.

Costel Ghiță a scăpat de detenție în 2008, după ce a fost eliberat condiționat. Polițiștii au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare.

Costel Ghiță le cunoștea pe victime prin intermediul unor competiții sportive locale, după care începea să le ademenească, potrivit PlaySport.ro. Acesta se folosea de poze cu vedete din televiziune, pentru ca fetele să creadă că el este un bărbat influent și serios. Apoi le determina să îi trimită poze dezbrăcate. Costel Ghiță a publicat fotografii alături de vedete precum Carmen Tănase, Dana Grecu, Octavia Geamănu sau Andreea Berecleanu.

După ce primea poze cu fetele dezbrăcate, Costel Ghiță le șantaja pe puștoaice să întrețină relații sexuale cu el. Dacă nu acceptau, acesta le șantaja cu publicarea pozelor pe rețelele de socializare.

Carmen Tănase noi dezvăluiri în pandemie

Citește și NEWS ALERT | Angajatul unui şef de la FRF, acuzat de abuz sexual asupra a trei fetiţe! Ulterior le şantaja cu poze