NEWS ALERT | Angajatul unui şef de la FRF, acuzat de abuz sexual asupra a trei fetiţe! Ulterior le şantaja cu poze

Un angajat al unui şef de la FRF este acuzat de abuz sexual asupra a trei fetiţe, iar ulterior a ajuns să le şantajeze cu poze indecente.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale ai Poliției municipiului Buzău au efectuat percheziţii în această dimineață la domiciliul bărbatului, bănuit de agresiune sexuală, act sexual cu minori şi şantaj.

,,Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu 3 minore și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea.

Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el.

FRF abuz
Sursa foto: Campus Tv

În urma perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare.

Bănuitul va fi condus la sediul Poliției în vederea audierii, fiind cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.”, au comunicat reprezentanţii Poliţiei Române.

Cel care ar fi acuzat de abuz sexual asupra celor trei fetiţe este Costel Ghiță, angajat al lui Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federației Române de Fotbal, potrivit ştiripesurse.ro.

În vârstă de 53 de ani, Costel Ghiţă este cunoscut sub numele de ,,Ceardac”. Acesta a mai fost în spatele gratiilor timp de 11 ani de zile, pentru o acuzaţie de viol, urmată de sinuciderea victimei, potrivit G4Media.

santaj

Citeşte şi Un fotbalist cunoscut, implicat într-un accident cu mașina! Jucătorul mergea la supermarket, deși era infectat cu COVID-19