Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi în străinătate. ”Regele” își dorește ca fiul său să fie titular la noua echipă.

Potrivit informațiilor din ultima săptămână, Barcelona se află în discuții avansate pentru transferul lui Ianis. Formația catalană este dispusă să ofere 15 milioane de euro. De asemenea, o altă formație din La Liga care îl poate transfera pe Hagi Jr. este Sevilla.

Gică Hagi a explicat că își dorește ca fiul său să fie titular la viitoarea echipă. ”Regele” este de părere că Ianis trebuie să demonstreze pentru a avea un rol important: ”Prima regulă pentru transferul lui: Ianis să joace! Mai departe, care o să fie salariul lui și câți bani vor veni la club, mai vedem. Nu putem să scriem în contract „Ianis va fi titular”, cum a zis Gigi. Nici eu n-aș accepta să aduc un jucător și să-i scriu în contract că va fi titular. Ianis trebuie să fie parte dintr-un proiect, așa cum a fost la Viitorul, să aibă un rol important. Pe urmă trebuie să demonstreze el, să câștige respectul.” a declarat Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Întrebat de cluburile care sunt în discuții avansate cu Viitorul, Gică Hagi nu a dezvăluit ce echipe își doresc să îl transfere pe Ianis. Antrenorul Viitorului a explicat că Gică Popescu, președintele formației din Constanța, se ocupă de transferul fiului său.

”Discutăm cu cluburi foarte mari, îl cunosc toate cluburile mari. Popescu negociază, că el e președintele. Eu n-am vorbit cu nimeni. Serios! Eu sunt patronul și antrenorul, Popescu e președinte, negocierile le preia el. Bineînțeles, știu și eu discuțiile. N-are rost să dezvoltăm un subiect în care nu s-a luat încă o decizie! Vom vedea dacă va fi la Barcelona sau în altă parte.” a mai spus Gică Hagi.

6 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com.

Vezi și VIDEO | CFR, încălzire pentru Liga Campionilor în Supercupa României! Dan Petrescu: ”Vrem să câștigăm”