Ardelenii își fac încălzirea pentru Liga Campionilor în Supercupa României!

CFR-ul lui Dan Petrescu și Viitorul lui Gică Hagi își dispută sâmbătă, 6 iulie, primul trofeu al noului sezon.

Campioana CFR Cluj are un start de foc, Supercupa și debutul în Liga Campionilor fiind la doar câteva zile distanță. Elevii lui Dan Petrescu înfruntă sămbătă, la Ploiești, pe ”Ilie Oană”, deținătoarea Cupei României, Viitorul. De asemenea, ardelenii vor juca marți în Kazahstan în manșa tur a „dublei” cu Astana.

Ardelenii, câștigători a trei Supercupe (2009, 2010, 2018) nu concep să nu înceapă cu dreptul sezonul. Meciul dintre CFR Cluj și Viitorul reprezintă și un duel la nivelul băncilor tehnice. Antrenorii celor două echipe, Dan Petrescu și Gică Hagi, prieteni buni de-o viață și foști coechipieri în „Generația de aur” a României, spun că vor lăsa la o parte amabilitățile pe durata jocului.

„Suntem prieteni și vom fi mereu, și înainte de meci, și după. Când jucăm, nu mai suntem prieteni…Hagi își dorește să câștige, eu la fel, dar vom vedea cine va fi fericit până la urmă.

Primul meci e foarte important pentru că jucăm cu un trofeu pe masă.  Este bine că avem un meci înainte de cel din Liga Campionilor. Ne va ajuta mult, chiar dacă jucăm cu un adversar atât de dificil precum Viitorul” a declarat Dan Petrescu.

Citește și Campioana se întăreşte! Mijlocaş francez la CFR Cluj