Noi detalii despre permisul cu probleme al lui Florinel Coman: “Nu ai cum să îți iei rezidență în Ucraina într-o lună!”

Sursa foto: Profimedia Images

Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost surprins săptămâna trecută fără permis de conducere în timp ce se deplasa din direcția Constanța spre București, cu o viteză de 165 km/h!

„Perla” lui Gigi Becali poate avea probleme mari în urma evenimentului nefericit de acum câteva zile. După ce Poliția Română nu l-a identificat în baza de date ca fiind înregistrat cu permis de conducere, patronul celor de la FCSB susține că acesta a obținut dreptul de a conduce în Ucraina, deci ar avea dreptul de a circula pe drumurile publice cu mașina.

Fostul internațional, Răzvan Raț, a vorbit despre situația lui Florinel Coman din acest moment și este de părere că fotbalistul „roș-albaștrilor” nu avea cum să obțină permisul de conducere într-o țară precum Ucraina. După 10 ani petrecuți la Șahtior Donețk, unul dintre cei mai selecționați jucători ai naționalei României a dezvăluit că este imposibil să intri în posesia unui astfel de document dacă nu locuiești acolo în acea perioadă și nu crede că cineva poate obține rezidența în acea țară într-o lună.

razvan rat

“Florinel Coman teoretic și practic nu are cum să își ia permisul în Ucraina atâta timp cât nu are un permis de rezidență sau de muncă. Și asta e valabil în orice țară din lume, nu doar în Ucraina. Bănuiesc că e logic. Nu ai cum să îți iei rezidență în Ucraina într-o lună. Teoretic nu ai cum. Nu știu cum s-a întâmplat chestia asta. Probabil o să fie o anchetă”, a spus Raț, potrivit Fanatik.

Citește și Coman, ”taxat” din nou! Un fost internațional l-a luat la țintă: ”A fost inconștient!”

Potrivit şefului Serviciului Rutier al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, mai mulți conducători auto au fost surprinși în ultima vreme cu astfel de documente false pe teritoriul României. Costul obținerii unui carnet de conducere fals în Ucraina este între 600 și 800 de euro. Pentru a obține însă un permis perfect legal în țara vecină, orice cetățean străin trebuie să cunoască limba ucraineană, să fie înregistrat legal ca figurând pe teritoriul țării și să urmeze probele practice și teoretice care durează undeva la două luni.

Citește și Cum poate trece Coman peste pasa proastă! „Și prietena trebuie să-și dorească ca tu să faci performanță”