Cum poate trece Coman peste pasa proastă! “Și prietena trebuie să-și dorească ca tu să faci performanță”

Sursa foto: Profimedia Images Florinel Coman

Florinel Coman, atacantul în vârstă de 22 de ani a fost surprins fără permis de conducere în timp ce se deplasa din direcția Constanța spre București, cu o viteză de 165 km/h!

„Perla” lui Gigi Becali poate avea probleme mari în urma evenimentului nefericit de acum două săptămâni. După ce Poliția Română nu l-a identificat în baza de date ca fiind înregistrat cu permis de conducere, patronul celor de la FCSB susține că acesta a obținut dreptul de a conduce în Ucraina, deci ar avea dreptul de a circula pe drumurile publice cu mașina.

Ioan Ovidiu Sabău, fost component al “Generației de Aur” consideră că Florinel Coman trebuie ajutat după incidentul cu permisul din Ucraina și în special de partenara atacantului roș-albaștrilor.

“A greșit, trebuie ajutat, trebuie să înțeleagă că trebuie să fie mai responsabil și el la astfel de lucruri. Nu-l văd un tip atât de matur, atât de echilibrat, la vârsta lui. Atunci e foarte ușor să fie influențat. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte înțelepți, foarte buni. Partenerul de viață, prietena pe care o ai, trebuie să te înțeleagă. Să-și dorească ca tu să faci performanță, să te ajute. Este o treabă foarte serioasă. Dacă nu ai un partener cu care să discuți, să înțeleagă ce înseamnă pentru tine meseria asta, că trebuie să faci sacrificii… Nu poți să amesteci lucrurile.

Paul Ursachi MB Media profimedia 0532407622 scaled
Foto: Paul Ursachi/MB Media (Profimedia)

Mă distrez și pot să fac și performanță cu adevărat. Nu se poate, este imposibil. Antrenamentul este un chin, meciul este ușor. Pentru că te-ai recuperat, te-a pregătit și din punct de vedere psihic ești foarte puternic. Nu ești încărcat, de genul «nu m-am pregătit bine sau am pierdut două-trei nopți săptămâna asta. Cum o să ajung?». Ai încredere pentru că te-ai pregătit și te-ai odihnit și intri foarte relaxat” a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru Look Sport.

Citește și Reacția lui Alex Bourceanu în scandalul în care a fost implicat Florinel Coman: „Am fost și eu în aceeași situație”