RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Noapte de coșmar pentru un fost adversar al României! Fotbalistul a fost rănit de artificii în seara de Revelion

Anul 2021 a început cum nu se putea mai prost pentru unul dintre adversarii care le-a dat bătăi de cap „tricolorilor” în grupa din Liga Națiunilor!

Căpitanul naționalei Norvegiei, Omar Elabdellaoui (29 de ani), a fost operat de urgență în noaptea dintre ani, deoarece un dispozitiv pirotehnic pe care acesta l-a folosit, i-a explodat în mână.

Sursa foto: Galatasaray Istanbul

Acest nefericit eveniment poate avea o însemnătate uriașă în ceea ce privește cariera actualului fotbalist al celor de la Galatasaray Istanbul, deoarece există șanse ca nordicul să își pună meseria în pericol din cauza tragicei întâmplări.

Jucătorul lui Galatasaray, Omar Elabdellaoui, a suferit o operație la mână și la ochi, după ce a fost lovit de artificii, în timpul sărbătoririi Noului An. Artificiile i-au explodat în mână, iar vederea i-a fost afectată, se arată în comunicatul turcilor, prin intermediul Twitter.

Omar Elabdellaoui este unul dintre oamenii de bază al primei reprezentative a Norvegiei și a fost ales jucătorul anului în țara sa, în 2015. 49 de selecții a adunat fundașul dreapta în tricoul fostei adversare a României.

Citește și Gigi Becali simte că a venit rândul FCSB-ului să câștige campionatul: “Nu cred că ne poate opri cineva!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare