RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Nimeni nu sare cu banii pe CSA Steaua: „Îmi doresc să devină sponsori, dar cu mine nu au discutat”

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei, Mădălin Hîncu, a declarat că nu a fost contactat de niciun posibil investitor pentru Steaua.

Fostul fotbalist al Stelei, Gabi Balint, a spus în urmă cu câteva săptămâni că un grup de investitori a vrea să preia CSA Steaua.

gabi-balint

„Eu sunt sigur că vor veni (n.n. investitori). Eu și știu niște lucruri. Deja se întâmplă niște lucruri în spate, se pregătesc niște lucruri, dar nu pot spune detalii, sunt neoficiale. Sunt niște oameni care se pregătesc să preia acest club, dar să avem răbdare. Sunt niște vești bune, sunt niște oameni foarte cunoscuți, unii care sunt și legende ale Stelei. Un grup care vrea să facă lucrul ăsta, mai ales că echipa se va muta pe stadionul ei, unde va fi extraordinar”, a spus Gabi Balint, în cadrul emisiunii „Națiunea Stelistă”.

Citește și Ce se întâmplă la CSA Steaua din retur! ,,Am avut o discuţie cu Daniel Opriţa”

Comandantul Mădălin Hîncu a declarat că și-ar dori ca acel grup de investitori să devină sponsori la clubul Steaua dar nimeni nu l-a contactat până acum.

„Din punctul meu de vedere, acel grup îmi doresc să devină sponsori la clubul Steaua, astfel încât să putem să formăm o echipă valoroasă … Cu mine nu a venit să discute nimeni” a spus Mădălin Hîncu, în cadrul emisiunii „Națiunea Stelistă”.

Citește și FCSB își poate lua gândul de la arena din Ghencea: “Categoric, poți refuza. Eu nici nu cred că s-au gândit să ceară accesul pe stadion!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare