FCSB își poate lua gândul de la arena din Ghencea: “Categoric, poți refuza. Eu nici nu cred că s-au gândit să ceară accesul pe stadion!”

Sursa: CNI

Construcția noii arene din Ghencea este finalizată, astfel că stadionul urmează să fie predat Ministerului Apărării Naționale!

Cum lucrările la stadionul din Ghencea au ajuns la final, iar ultimele detalii au fost și ele puse la punct, Compania Națională de Investiții speră ca până la jumătatea lunii viitoare, arena să fie trecută în posesia celor de la MApN. Costurile acestei investiții au ajuns undeva la aproximativ 64 milioane de euro.

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, Mădălin Hîncu, a vorbit despre ce se va întâmpla pe viitor cu stadionul din Ghencea, dar și despre varianta ca FCSB să joace pe această arenă. Hîncu a dat de înțeles că echipa lui Gigi Becali nu va juca în Ghencea, iar el va face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple, în ciuda faptului că Federația Română de Fotbal a anunțat că orice echipă din România are dreptul să dispute meciurile, asta în cazul în care se plătește chiria.

hincu

“Este o obligație a mea să administrez stadionul. Vă dau drept exemplu bazinul de înot. Am fost la bazin, era plin acolo de copii care înotau. Îmi doresc să facem o echipă atât de puternică la fotbal și la rugby încât să nu avem timp, iar în timpul care va fi liber să putem primi echipa națională și eventual să organizăm evenimente care să ne aducă bani.

Citește și Răspunsul celor de la FRF legat de stadionul Stelei: “Toată lumea are dreptul să joace pe Ghencea”

Nu e neapărat o strategie. Problema se pune că poate veni din partea oricui o solicitare și să nu ai poziții libere. O altă variantă poate să fie să nu respecți legea, să fie un litigiu între tine și firma respectivă sau societatea respectivă și atunci să nu poți să onorezi solicitarea respectivă. Categoric, poți refuza. Eu nici nu cred că s-au gândit să ceară (n.r. cei de la FCSB, pe Stadionul Steaua). Aglomerarea programului nu o facem că vrem să îl aglomerăm, ci vine din faptul că îmi doresc să avem densitate motrică, să fie cât mai multă mișcare pe stadion și să avem cât mai multe evenimente. Îmi doresc foarte mult ca acest stadion să fie plin de cei care iubesc Steaua.

Dacă nu există un litigiu, se analizează…”, a spus Mădălin Hîncu, în cadrul emisiunii „Națiunea Stelistă”.

Citește și EXCLUSIV | Cine se face ”vinovat” pentru controalele ANAF de la FRF! Ce club a sesizat autoritățile