VIDEO | Nicușor Stanciu, cel mai bun din Cehia! Ce premiu a primit internaționalul român al Slaviei Praga

Unul dintre jucătorii de bază ai actualei generații a României, Nicușor Stanciu (27 de ani), traversează poate cea mai bună perioadă a carierei la echipa de club!

Titularizat de selecționerul Mirel Rădoi în toate cele trei partide ale “tricolorilor” din acest an, Stanciu nu a rupt gura târgului în tricoul României, deși s-a zbătut și s-a arătat foarte afectat de rezultatele naționalei. Considerat unul dintre liderii din acest moment al primei reprezentative, mijlocașul în vârstă de 27 de ani este cu totul diferit atunci când joacă pentru echipa de club, Slavia Praga.

Cu un parcurs senzațional în ultima perioadă, Nicușor Stanciu a fost desemnat jucătorul lunii martie în campionatul Cehiei. Internaționalul român a vorbit pentru canalul de YouTube al clubului și a mărturisit că acest premiu nu este doar al lui, ci și al întregii echipe.

stanciu
Foto: Michal Beránek (Profimedia)

“Acest premiu nu este doar pentru mine, este pentru toată echipa. Eu nu pot să fac nimic singur, n-am cum. Eu pot doar să ajut, dar mă bucur că echipa merge bine, așa ies și eu în evidență. Felicit și antrenorul nostru, care a luat și el acest premiu!”, a declarat Stanciu.

4.500.000 de euro este cota de transfer a lui Nicușor Stanciu în acest moment, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 32 de partide, 12 goluri şi 6 pase decisive reprezintă bilanțul internaționalului român în acest sezon pentru Slavia Praga.

Citește și Problema lui Nicolae Stanciu, la echipa națională: “Postul pe care joacă nu-l ajută!”