Nicușor Bancu, mesaj către contestatari: ”Am vrut să le dau peste nas”

Unul dintre cei mai buni jucători ai Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu (28 de ani), a revenit la forma sa maximă şi a trecut peste criticile venite după evoluţiile de la echipa naţională.

Căpitanul liderului din Liga I a înscris 20 de goluri pentru olteni, chiar dacă joacă pe postul de fundaș stânga.

„Am avut şi o pasă mai proastă, dar am făcut tot posibilul să revin la forma mea obişnuită, se pare că am şi reuşit, chiar dacă au fost multe răutăţi. Am revenit mai puternic, nu m-a afectat foarte tare. I-am lăsat pe specialişti să vorbească, am preferat să le răspund pe teren. 

Familia a fost alături de mine, într-un moment greu, când toţi vorbeau urât, dar am trecut peste el şi am vrut să le dau peste nas. Am 20 de goluri, e bine pentru un fundaş, dar puteam să dau mai multe, fiindcă am avut mereu ocazii”, a spus Nicuşor Bancu.

 

Mirel Rădoi l-a titularizat atât în meciul naționalei cu Norvegia, cât și cu Austria, iar Bancu s-a lovit de un val de critici.

„S-au adunat toate criticile şi am vrut să demonstrez contrariul, am vrut să marchez, dar execuţia a lăsat de dorit, am tras de sub mine, a fost şi cu dreptul, care nu e piciorul meu de bază. De când am ratat atunci îmi vine să trag numai cu dreptul la antrenament, ca să demonstrez că pot să dau gol”, a adăugat Bancu.

După nouă etape, Universitatea Craiova este lider în Liga I, cu 21 de puncte. Următorul meci al oltenilor este programat vineri, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște.

Citește și – >> Simona Halep le-a transmis fanilor, un mesaj din autoizolare. Cum se simte jucătoarea de tenis