Nicolae Stanciu, EXPLICAȚII PENTRU FANII Spartei Praga! Ce le-a transmis jucătorul român

Internaționalul român de 25 de ani, Nicolae Stanciu, i-a înfuriat pe fanii Spartei Praga. Acesta voia să accepte o ofertă primită de la Celta Vigo, însă echipa din Cehia nu a fost de acord cu transferul.

Nicolae Stanciu a ajuns să fie detestat de suporterii Spartei Praga, asta după ce s-a speculat faptul că urmează să se transfere. Zvonurile au fost confirmate, însă clubul nu l-a lăsat să plece. Mijlocașul a scris o scrisoare fanilor pe site-ul oficial în care le-a explicat acestora situația.

”Fani ai Spartei Praga, aş vrea să comentez în legătura cu ceea ce s-a spus în conferința de presă de joi și despre ce s-a publicat în mass-media. Chiar am avut o ofertă de transfer în perioada Crăciunului. A fost una foarte interesantă pentru mine, una pe care nu aş fi refuzat-o.

Totuși, Sparta a decis să nu-mi dea drumul pentru că oferta nu a fost ceea ce clubul îşi dorea. Respect asta şi rămân jucătorul Spartei. M-am obişnuit să fiu aici încă de când am ajuns, iar oamenii din club şi fanii mă tratează foarte frumos.

Faptul că am vrut să plec nu înseamnă că nu am fost onest în interviurile pe care le-am dat. Nu ştiam că această ofertă va veni, nici măcar nu m-am gândit la asta. Susțin tot ceea ce am spus în trecut!” este scrisoarea publicată pe site-ul oficial al formației.

Clubul care îl dorea pe Stanciu era Celta Vigo, echipă care se află pe locul 12 în La Liga. Formația românului se află pe locul 5 în clasamentul din Cehia, la 17 puncte de primul loc ocupat de Slavia Praga.

Citește și INCREDIBIL! Jucătorul din Liga 1 care ÎL SFĂTUIEȘTE PE POGBA! ”I-am spus că ne vom întâlni în Champions League”

nicolae stanciu

Aproximativ 4 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului român, potrivit transfermarkt.com. Acesta a jucat în 20 de partide pentru Sparta Praga în acest sezon și a marcat 4 goluri.

Citește și Dică a dat DIN CASĂ! Declarații INCREDIBILE despre relația cu Denis Alibec