INCREDIBIL! Jucătorul din Liga 1 care ÎL SFĂTUIEȘTE PE POGBA! ”I-am spus că ne vom întâlni în Champions League”

Ibrahima Tandia, 25 de ani, este unul dintre jucătorii cheie ai formației Sepsi Sfântu Ghoerghe. Acesta a oferit declarații incredibile despre relația de prietenie pe care o are cu Paul Pogba.

Tandia a explicat că este mulțumit la echipa antrenată de Eugen Neagoe și a vorbit despre interesul celor de la FCSB. El a mai menționat și relația de prietenie pe care o are cu vedeta celor de la Manchester United, Paul Pogba, și a spus faptul că îi dădea sfaturi campionului mondial. 

”Nu am vorbit cu nimeni de la FCSB. Este un club mare din România şi o mulţime de jucători visează să joace acolo. Este un club unde m-aş putea arăta în ochii lumii. Dacă aş vrea să merg acolo, ar înțelege (n.r. preşedintele), dar acum sunt la Sepsi şi mă simt bine.

Citește și Vești proaste pentru FCSB: Tandia e blocat de Sepsi! Becali a fost ironizat: „El centrează, el dă cu capul”

tandia sepsi

Da, ne vom întâlni în weekend, la Paris, alături de un alt jucător cu care am jucat. Este prietenul meu, dar nu vorbim în fiecare zi. Nu mi-a dat sfaturi. Îmi doreşte mult noroc. Eu sunt cel care îi dădea sfaturi înainte (râde). I-am spus că ne vom întâlni în Champions League. a declarat Tandia pentru ProSport.

37 de apariții și 13 goluri sunt cifrele jucătorului în Liga 1 pentru Sepsi.

Cota fotbalistului este de 800.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Acesta mai are contract cu formația din Sfântu Gheorghe până în iunie, anul acesta. Echipa sa se află pe locul 4 în Liga 1 și are șanse mari să ajungă în play-off.

Citește și PLANUL lui Eugen Neagoe funcționează, iar Sepsi are șanse mari la play-off! ”Formăm un grup puternic și ne merităm locul”